A NICKELODEON KÖLYÖKDÍJAK 2021 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATA

Idén a Nickelodeon Kölyökdíjak (Nickelodeon Kids' Choice Awards, „KCA") nektek, vagyis a nézőknek a kezébe adja a döntést, hogy szavazás útján kiválasszátok a legtöbb kategória nyertesét.

A Nickelodeon és a Nickelodeon International felel a KCA teljes körű lebonyolításáért, beleértve a jelöltek kiválasztását, a szavazást és a díjátadót.

  1. A szavazási időszak:

  Minden kategóriában 2021. február 2-án 12:00 órától (EST idő szerint) 2021. március 13-ig várjuk a szavazatokat. 

  2. A szavazás menete:

  A következők tekinthetők érvényesen leadott szavazatnak:
1. Honlap: a Nick International KCA honlapján keresztül, amelynek címe http://kca.nickelodeon.tv (minden kattintás egy szavazatnak számít), minden fő kategóriában, kizárólag az alábbi 3. részben részletezetteknek megfelelően;
2. Twitter: minden nemzetközi kategóriában, kizárólag az alábbi 3. részben részletezetteknek megfelelően, a következő két hashtaget tartalmazó tweet üzenet létrehozásával: (i) #KCA és (ii) a vonatkozó #vote+jelölt-specifikus szavazó hashtag a Nickelodeon International csapata által megadott módon. A tweet üzenetet a Twitter-fiókodban kell közzétenned egyetlen bejegyzésben (esettől függően) (a megfelelő kötelező szavazó hashtageket tartalmazó bejegyzés egy darab szavazatnak minősül az adott jelöltre; a Twitteren leadott szavazatokat kizárólag akkor tudjuk elfogadni, ha nyilvános, profilképet tartalmazó, legalább 10 követővel rendelkező Twitter-fiókból adták le őket, amelyet legalább 24 órával az érintett szavazó bejegyzés időpontját megelőzően hoztak létre; az érvényes szavazatnak minősülő Twitter-bejegyzés minden egyes szabályos retweetje egy további szavazatnak minősül);
3. Nick Play alkalmazás: 2021. február 2-tól kezdődően, és bizonyos nemzetközi kategóriákban, kizárólag az alábbi 3. részben bemutatottaknak megfelelően.

3. Szavazási kategóriák:

  Összesen 22 fő kategóriában és 30 nemzetközi kategóriában lehet szavazni, a jelen szabályzat részét képező „A" mellékletben megadottak szerint.

A Nickelodeon és a Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a kategóriákat módosítsa, illetve újakat hirdessen meg egy későbbi időpontban. Az egyes kategóriák nyertesei a KCA díjátadón kerülnek kihirdetésre 2021. március 13-án.

 A honlapon, a Twitteren és a Nick Play alkalmazás útján leadott szavazatok tekintetében, kategóriánként és a szavazásra használt készülékenként legfeljebb napi 100 szavazatot fogadunk be. Az ezen felül kapott szavazatokat nem fogadjuk be, és nem vesszük figyelembe. Nem használható olyan készülék, amely automatikusan adja le a szavazatot, beleértve, többek között, a szoftver által generált, robotszerű, programozott, szkript-, makrovezérelt vagy egyéb automatikusan leadott szavazatokat. A Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint érvénytelenítsen minden olyan szavazatot, amely esetén felmerül a gyanú vagy megállapításra kerül, hogy: (a) szoftver által generált, robotszerű, programozott, szkript-, makrovezérelt vagy egyéb automatikus szavazás történt; (b) a szavazás menetét manipulálták; (c) megszegték a jelen szavazási szabályzatot; vagy (d) tisztességtelen vagy zavaró módon vagy más személy bosszantásának, gyalázásának, fenyegetésének vagy zaklatásának szándékával jártak el.

  A szavazási időszakban az egyes nemzetközi kategóriák jelöltjeire leadott szavazatok teljes számát a Nickelodeon International jegyzi fel, és a kategóriájában a Nickelodeon International megállapítása szerint legtöbb szavazatot elért jelöltet hirdetik ki az adott kategória nyertesének.  A szavazási időszakban az egyes fő kategóriák jelöltjeire leadott szavazatok összesítését a Nickelodeon felé továbbítják feldolgozás céljából. Amennyiben a szavazás menetét bármilyen okból megszakítják, vagy megállapításra kerül, hogy azt bármilyen módon manipulálták, vagy ha a Nickelodeon International bármilyen más okból saját belátása szerint indokoltnak tartja, a Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a nyerteseket saját belátása szerint válassza ki, és figyelembe veheti a jelöltre a szavazás menetének megszakítása vagy érvénytelenítése előtt leadott szavazatok számát.

A szavazási folyamatban történő részvétellel magadra nézve kötelezőnek fogadod el a NICKELODEON KÖLYÖKDÍJAK 2021 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATÁBAN foglaltakat. Az itt bemutatott szabályok megsértése a szavazó kizárásával járhat, ami a Nickelodeon International kizárólagos hatáskörébe tartozik. A Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a jelen NICKELODEON KÖLYÖKDÍJAK 2021 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATOT bármikor saját belátása szerint módosítsa.

A NICKELODEON KÖLYÖKDÍJAK 2021 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATÁNAK Nickelodeon International által történő értelmezése és annak minden, a szavazási eljárással kapcsolatos döntése végleges.