A NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 SZAVAZÁSI SZABÁLYZAT

A Idén a Nickelodeon Kids' Choice Awards, („KCA") nektek, vagyis a nézőknek a kezébe adja a döntést, hogy szavazás útján kiválasszátok a legtöbb kategória nyertesét. A Nickelodeon és a Nickelodeon International felel a KCA teljes körű lebonyolításáért, beleértve a jelöltek kiválasztását, a szavazást és a díjátadót.

1. A szavazási időszak:
Minden kategóriában 2023. Január 30. és 2023. Március 4. között várjuk a szavazatokat.

2. A szavazás menete:
A következők tekinthetők érvényesen leadott szavazatnak:
1. Honlap: a Nick International KCA honlapján keresztül, amelynek címe http://kca.nickelodeon.tv (minden kattintás egy szavazatnak számít), minden fő kategóriában, kizárólag az alábbi 3. részben részletezetteknek megfelelően;

3. Szavazási kategóriák:
A Nickelodeon és a Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a kategóriákat módosítsa, illetve újakat hirdessen meg egy későbbi időpontban. Az egyes kategóriák nyertesei a KCA díjátadón kerülnek kihirdetésre (2023.04.08-án)

A honlapon, a Twitteren és a Nick Play alkalmazás útján leadott szavazatok tekintetében, kategóriánként és a szavazásra használt készülékenként legfeljebb napi 100 szavazatot fogadunk be. Az ezen felül kapott szavazatokat nem fogadjuk be, és nem vesszük figyelembe. Nem használható olyan készülék, amely automatikusan adja le a szavazatot, beleértve, többek között, a szoftver által generált, robotszerű, programozott, szkript-, makrovezérelt vagy egyéb automatikusan leadott szavazatokat. A Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy saját belátása szerint érvénytelenítsen minden olyan szavazatot, amely esetén felmerül a gyanú vagy megállapításra kerül, hogy: (a) szoftver által generált, robotszerű, programozott, szkript-, makrovezérelt vagy egyéb automatikus szavazás történt; (b) a szavazás menetét manipulálták; (c) megszegték a jelen szavazási szabályzatot; vagy (d) tisztességtelen vagy zavaró módon vagy más személy bosszantásának, gyalázásának, fenyegetésének vagy zaklatásának szándékával jártak el.

A szavazási időszakban az egyes nemzetközi kategóriák jelöltjeire leadott szavazatok teljes számát a Nickelodeon International jegyzi fel, és a kategóriájában a Nickelodeon International megállapítása szerint legtöbb szavazatot elért jelöltet hirdetik ki az adott kategória nyertesének. A szavazási időszakban az egyes fő kategóriák jelöltjeire leadott szavazatok összesítését a Nickelodeon felé továbbítják feldolgozás céljából. Amennyiben a szavazás menetét bármilyen okból megszakítják, vagy megállapításra kerül, hogy azt bármilyen módon manipulálták, vagy ha a Nickelodeon International bármilyen más okból saját belátása szerint indokoltnak tartja, a Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a nyerteseket saját belátása szerint válassza ki, és figyelembe veheti a jelöltre a szavazás menetének megszakítása vagy érvénytelenítése előtt leadott szavazatok számát.

A szavazási folyamatban történő részvétellel magadra nézve kötelezőnek fogadod el a NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATÁBAN foglaltakat. Az itt bemutatott szabályok megsértése a szavazó kizárásával járhat, ami a Nickelodeon International kizárólagos hatáskörébe tartozik. A Nickelodeon International fenntartja a jogot, hogy a jelen NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATOT bármikor saját belátása szerint módosítsa.

A NICKELODEON KIDS' CHOICE AWARDS 2023 SZAVAZÁSI SZABÁLYZATÁNAK Nickelodeon International által történő értelmezése és annak minden, a szavazási eljárással kapcsolatos döntése végleges.